lunes, 26 de marzo de 2012

29 març DIA DE VAGA

No tinc idea de com anirà el seguiment de la vaga per aquestes terres, he fet algunes consultes i a les respostes he trobat de tot, però en general, poc d'ànim a fer vaga.
Coneixem alguns arguments generalitzats:
- no servirà de res
- què anem a fer en els pocs que hi som per aquí dalt?
- ens treuen els diners per a no res.....

Potser siga tot veritat però més veritat és que estan acabant en drets laborals i socials i que en aquestos moments, encara que la vaga no resulte la ferramenta ideal és la que tenim a l'abast.
Ferramenta per expressar el desacord amb totes les mesures que han decidit els governs. Mesures que ens deixen en situacions complicades: els que tenen treball, veuen reduït el sou i esperen més reduccions; en casos pitjors, es comenta la temor als comiadaments ràpids i econòmics. Els que no tenen treball veuen com cada vegada és més difícil trobar alguna feina encara que fos de manera precària, per aportar uns dinerets a casa.
I des de dalt, des de la posició de qui decideix, aquí estem treballadors i treballadores de tot tipus, de tots els sectors discutint per a veure a qui retallen més i qui es mereix més que li retallen, mentre, segurament ens miren de dalt i fan rialles al veure com els "obrers" lluitem per les molles que cauen del seu gran pastís. Un pastís que reparteixen segons els seus interessos i deixant de banda l'interés comú.

PEL MANTENIMENT DEL DRETS LABORALS I SOCIALS, VAGA EL 29 DE MARÇ

ÀNIM! ! ! ! Quans més serem.... més coses podrem fer.
No ens quedem a casa, no és un dia per a descansar, és una jornada reivindicativa. Estem preparant accions per fer visible la protesta. Seguirem informant....

No hay comentarios:

Publicar un comentario